Basismodule 'Werken met Positieve Gezondheid'

Voor werken met Positieve Gezondheid bestaat geen blauwdruk. Dat komt omdat het gaat om een andere manier van denken, gesprekken voeren en begeleiden van je cliënten of patiënten. Die vaardigheid ontwikkel je aan de hand van eigen ervaringen. De basismodule bestaat daarom uit een slimme mix van praktijkervaring en oefenen, van zelfreflectie en intervisie. Zo ontwikkel je het werken met Positieve Gezondheid steeds verder – in dialoog met jezelf en anderen.

Het trainingsaanbod wordt voor ons verzorgd door partner Visiom.

Doelgroep
Medewerkers in zorg en welzijn die het werken vanuit Positieve Gezondheid willen verkennen of toepassen als professional.

Duur
2,5 dagen (fysiek dan wel digitaal, afhankelijk van de omstandigheden)

Kosten
De kosten voor het volgen van de basismodule bedragen 750,- (ex. btw), inclusief studiemateriaal, certificering en lunch op dag 1 en 2 (wanneer de fysieke training plaatsvindt)

De kosten voor de incompany-module bedragen € 7.680,- (ex btw) per team van maximaal 12 deelnemers. Inclusief 4 halve trainingsdagen, studiemateriaal en certificering.

Accreditatie
Kwaliteitsregister V&VN (14 punten), Verpleegkundig Specialisten Register (13 punten), Keurmerk Fysiotherapie (15 punten), Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (13,5 punten), LV POH-GGZ (13 punten), NVvPO (12 punten) en ABAN – Cluster 1, 2 en 3 (13 punten)

eLearning gecombineerd met reflectiebijeenkomsten
Met deze zogeheten blended module ga je achter het beeldscherm aan de slag. Je krijgt uitleg en filmpjes met vragen in een eLearningomgeving. Een aantal keren kom je bij elkaar in een beveiligde online cursusruimte. Daar ontmoet je je medecursisten én je (vaste) trainer om ervaringen uit te wisselen en te oefenen.