• Beleid
  • 7 juni 2021

1 juli 2021: Health Transformation School Digitale co-creatie sessie @ lunch

1 juli 2021: Health Transformation School Digitale co-creatie sessie @ lunch

Denk en doe je op 1 juli al wandelend of met een broodje mee over de opbouw van de Health Transformation School? Een gezonder en vitaler Nederland: dat is wat we allemaal willen. Met gedreven mensen, lokale en publiek-private samenwerkingen plus regionale netwerken als motor van transformatie. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe doe je dat in je eigen omgeving? Wie heeft de regie? En welke beweging maken we gezamenlijk?

Van de kop van Noord-Holland tot het zuidelijkste puntje in Limburg. Als we de kaart van Nederland aflopen zien we een grote variëteit aan lokale gezondheidsinitiatieven, samenwerkingsverbanden en regionetwerken.

Om van elkaar te leren en actief kennis uit te wisselen om de transitie naar gezondheid een push te geven is er vanaf november 2021 de Health Transformation School. Alles is Gezondheid (AiG) en Institute for Positive Health (iPH) willen mensen ondersteunen rond bouwstenen, procesvoering en transformatie. Met actuele regionale, nationale en internationale kennis, kunde en vooral #hoedan ervaring. Dus gaan we met diverse partners waaronder Deloitteprogramma JZJOPHealth-HollandHealth KICHanze HogeschoolCommon EyeDrift en vele anderen aan de slag om actiegericht leren over gezondheid en transitie voor iedereen mogelijk te maken.