2 november: Jaarcongres iPH 2023

Save the date: op donderdag 2 november 2023 van 10.00-16.30 uur organiseert iPH een jaarcongres over Positieve Gezondheid in de Jaarbeurs in Utrecht.

Het congres gaat in op Positieve Gezondheid in de volle breedte van het gedachtegoed en toepassing van het model. We leren over Positieve Gezondheid in beleid, praktijk en onderzoek, en in de verschillende doelgroepen, regio’s en sectoren.

Voor wie?

Het jaarcongres is bedoeld voor alle vooruitstrevende professionals in Nederland die (meer) werk willen maken van Positieve Gezondheid en samen gaan voor de transitie van ziekte en zorg naar brede gezondheid.

Programma

Het programma is nog in ontwikkeling en zal bestaan uit inspirerende sprekers, interessante praktijkvoorbeelden en -ervaringen, vernieuwende toepassingen, gebruik van tools, thematische sessies, actuele kennis en de laatste inzichten in de doorontwikkeling van Positieve Gezondheid.

Wees er als eerste bij

Meer informatie over het programma, kosten en deelname volgt in de zomer. De inschrijving start in augustus 2023. Wil je op de hoogte blijven van het jaarcongres? Laat je e-mailadres achter en ontvang automatisch als eerste een bericht. Of abonneer je op onze nieuwsbrief.

Om een indruk te krijgen: bekijk de terugblik op de conferentie ‘Health as the ability…’, waarin we met elkaar reflecteerden op 10 jaar werken vanuit Positieve Gezondheid en de route verkenden naar een veerkrachtige samenleving.