20 september: Praktijkdag Positieve Gezondheid: #hoedan

Op dinsdag 20 september 2022 organiseren iPH en Alles is Gezondheid voor de derde keer de landelijke Praktijkdag Positieve Gezondheid in Zeist.

 

#hoedan

Voorbeelden van vragen die aan bod komen zijn: Hoe maak ik Positieve Gezondheid werkbaar? Wat werkt wel en niet? Wat moet ik (anders) organiseren? Waar en hoe kunnen we van elkaar leren?

Programma

Het programma is nog in ontwikkeling. Kijk hier voor een impressie van de opzet. Naast presentaties van onder andere Machteld Huber ga je aan de slag met het spinnenweb en ontdek je samen hoe je Positieve Gezondheid kan toepassen.

Voor wie

Gezondheidsprofessionals, zorgverleners, specialisten, sociaal- en welzijnswerkers, gemeenten, beleidsmakers, verzekeraars en werkgevers die bekend met Positieve Gezondheid en een stap willen maken met de toepassing in hun praktijk.

Interesse

Meld je hier alvast aan voor de aankomende editie. Het gaat om een betaalde bijeenkomst bij de KNVB Campus in Zeist. Je ontvangt dan in juni als eerste de officiële inschrijfmogelijkheid (met aantrekkelijke korting).