29 september 2021: Webinar Vervolg Evaluatiewijzer

In februari lanceerde iPH de Evaluatiewijzer: een verzameling van onderzoeksmethodes – opgehaald in het veld – waarmee we kunnen leren van het werken met Positieve Gezondheid. Inmiddels zijn er weer nieuwe methodes toegevoegd aan de Evaluatiewijzer. En die zetten we graag samen met de onderzoekers in de spotlights. Dat doen we tijdens de derde webinar van de Evaluatiewijzer op 29 september van 15.00-17.00.

 

We nodigen je van harte uit om deze webinar bij te wonen. Tijdens deze sessie maken we je opnieuw wegwijs in het gebruik van de Evaluatiewijzer. Experts vertellen hoe zij hun methodes toepassen en wat het hen oplevert.  En natuurlijk is er weer gelegenheid om in Break Out Rooms met elkaar in gesprek te gaan over de opgedane kennis

Wat:

Derde webinar van de Evaluatiewijzer om te leren van het toepassen van Positieve Gezondheid.

Wanneer:

29 september van 15.00-17.00.

Waar:

De sessie vindt digitaal plaats. Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier. Enkele dagen voor de sessie ontvang je een digitale link.

Voor wie:

De lancering is interessant voor iedereen die met Positieve Gezondheid werkt en hiervan wil leren, van zorgprofessionals en welzijnswerkers tot bestuurders.

Vragen:

Voor vragen mail je naar Lisanne Kiestra, l.kiestra@iph.nl

Aanmelden:

Meld je aan via onderstaand formulier.

Aanmelden voor de webinar Evaluatiewijzer op 29 september