• Praktijk
  • 7 september 2023

30 november: Webinar ‘All together now! Positief gezond werken en leren’

Prof. dr. Tim Huijts, benoemd aan de Universiteit Maastricht tot hoogleraar ‘Positive Health at Work’, houdt op 17 november 2023 zijn oratie waarmee hij het ambt van hoogleraar aanvaardt. Daarom organiseert de Leerstoel Positive Health at Work van Sardes / Stichting CAOP op donderdag 30 november 2023 van 15.30 tot 17.00 uur bij het CAOP in Den Haag het webinar ‘All together now! Positief gezond werken en leren’.

Tijdens het webinar geeft Tim Huijts een toelichting op zijn oratie en onderzoekagenda voor de komende jaren en gaat daarover graag met deelnemers in gesprek. Je kunt (kosteloos) bij dit webinar aanwezig zijn en deelnemen aan het gesprek. De bijeenkomst vindt plaats bij het CAOP in Den Haag en wordt afgesloten met een borrel. Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar in de zaal. Je kunt het webinar ook volgen via de online livestream.

Professor Tim Huijts

De Universiteit Maastricht heeft prof. dr. Tim Huijts per 1 september 2022 benoemd tot hoogleraar op de leerstoel Positive Health at Work, een nieuwe bijzondere leerstoel van Sardes / Stichting CAOP. Deze leerstoel richt zich op Positieve Gezondheid in de context van werk en leren. In zijn onderzoek bekijkt Tim Huijts hoe gezondheid gerelateerd is aan sociale ongelijkheid, en hoe de wisselwerking tussen gezondheid, onderwijs en werk verloopt. Daarnaast bestudeert hij hoe beleidsinterventies kunnen helpen bij het terugdringen van gezondheidsverschillen. Kortom: een bijzonder thema.