9 november: Jaarcongres 2021 Alles is Gezondheid

Op dinsdagochtend 9 november 2021 vindt de achtste editie plaats van het jaarcongres van Alles is Gezondheid: een blik verruimende netwerkbijeenkomst voor vooruitstrevende gezondheidsprofessionals in Nederland.

Zoals elk jaar staat het congres in het teken van leren, verbinden en doen. Zeker ook de #hoedan vraag staat centraal. Hoe brengen we gezondheid in de praktijk? Hoe doen we dat in goede samenwerking? Hoe zorgen we voor vernieuwing?

In 2021 kiezen we voor een hybride vorm. Vanuit studio in De Nieuwe Stad in Amersfoort is er een dynamische Livecast voor ons hele netwerk en iedereen die zich inzet voor de beweging naar een gezonder en vitaler Nederland. Bekijk hier de livecast van vorig jaar (met o.a. Farid Tabarki, Machteld Huber, Reinier van den Berg, Make the next Move).

Op locatie is er een interactief programma voor een beperkt aan aantal deelnemers (n.t.b.). Bezoekers bieden we een leerzame expo over leefstijlkeuzes, serious game over mentale balans, inspirerende key-note(s) of break-outs en een netwerklunch.

Het programma is nog in ontwikkeling. Houd de website van AiG in de gaten voor updates en praktische informatie.  Aanmelden is mogelijk vanaf 1 september.