Voeding draagt bij aan een vitaler en gezond leven. Dus ook aan Positieve Gezondheid. Wil je weten wat er speelt en voor welke uitdagingen de samenleving staat als het gaat om voeding? Kom dan op 22 mei 2018 naar het congres ‘Samen innoveren voor een vitaal Nederland’. iPH is een van de samenwerkende partners van dit congres.

Het congres staat bol van vernieuwingen en je kunt rekenen op inspirerende dialogen. Zoals over de rol van voeding bij leefstijlinterventies en de noodzaak om tot nieuwe oplossingen te komen, bijvoorbeeld met hulp van het bedrijfsleven. Een dag lang zijn er visionaire bestuurders, trendsettende beleidsmakers en toonaangevende wetenschappers om hun gedachten met je te delen. Zoals Prinses Laurentien (voorzitter Missing Chapter Foundation), Paul Blokhuis (staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport) en Roelof Konterman (vicevoorzitter Raad van Bestuur Achmea). Daarnaast verzorgen tal van innovatieve organisaties een prikkelende workshop.

Voor wie?

Het congres is bedoeld voor bestuurders, zorg- en foodprofessionals, ondernemers, beleidsmakers, consumentenorganisaties en investeerders in voeding en gezondheid.

Waar en wanneer?

Dinsdag 22 mei 2018, van 9.00 tot 17.00 uur, Media Plaza, Jaarbeurs in Utrecht

Kijk hier voor het programma en deelname

Download hier de pdf van het programma