• Praktijk
  • 25 november 2022

Festival Gezond Verstand (Zuid-Holland) op 16 februari 2023

Festival Gezond Verstand (Zuid-Holland) op 16 februari 2023

We weten al veel over wat er nodig is voor een schone leefomgeving die uitnodigt om te bewegen, gezond te eten en elkaar te ontmoeten. Wat betekent dit voor Zuid-Holland?

Om een gezonder Zuid-Holland te realiseren hebben we elkaar hard nodig. Daarom slaan de Provincie Zuid-Holland, IVN, LDE, Medical Delta, de lokale GGD’en, Alles is Gezondheid, iPH de handen ineen. Samen nodigen we je uit voor het Festival Gezond Verstand.

Het festival is bedoeld voor iedereen die (in de regio) werkt aan gezondheid en een gezonde leefomgeving. Samen zetten we met gezond verstand Zuid-Holland in beweging naar een bloeiende toekomst.

Tijdens het festival inspireren o.a. Semiha Denktaş (hoogleraar psychologie) en Floor Milikowski (sociaal geograaf en journalist) je over hoe de leefomgeving ons gedrag beïnvloedt en hoe je deze kunt verbeteren.

Daarnaast kun je kiezen uit diverse workshops. Bouw zelf een Blue City, ga aan de slag met de Healthy Society Map, leer hoe je een Positief Gezonde leefomgeving realiseert of filosofeer over het begrip ‘gezond verstand’.

Je ontmoet deze middag gemeenten, waterschappen, kennisinstellingen, de GGD’en, woningcorporaties, de zorg, maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven. Kortom: alle partners die nodig zijn om voor een gezond Zuid-Holland.

Werk jij mee aan een gezonder Zuid-Holland? Wil je ervaren hoe je Positieve Gezondheid kan gebruiken in jouw werk? Bekijk hier het programma en meld je aan voor het Festival Gezond Verstand op 16 februari 2023 van 13.30-17.30 uur in Den Haag.