Koppeling naar het digitale spinnenweb

Op MijnPositieveGezondheid.nl kun je de digitale vragenlijst van Positieve Gezondheid zelf invullen. Ook voor groepen en organisaties is het interessant om te monitoren hoe het met bijvoorbeeld patiënten of medewerkers gaat. IPH biedt verschillende koppelingen om het spinnenweb ook in jouw organisatie of gemeente toe te passen. Zo kun je groepen samenstellen en monitoren via een dashboard met de groepslicentie.

Groepslicentie

Wil je in een collectief de vragenlijst afnemen? We hebben een netwerk van Trusted ICT-Partners opgezet. Afhankelijk van hoe je Positieve Gezondheid wil inzetten en voor wie, bieden onze partners een omgeving met mogelijkheden die bij jullie past.

Via een van onze ICT-partners kun je Positieve Gezondheid beschikbaar stellen voor bijvoorbeeld patiënten, cliënten, inwoners of werknemers. De geanonimiseerde groepsresultaten zijn zichtbaar in een dashboard en de resultaten kun je bijvoorbeeld gebruiken in een onderzoek of om inzicht te krijgen in de populatie. Dit kan bijvoorbeeld via een organisatieplatform of een geïntegreerd platform.

Voordelen van een groepslicentie bij een ICT-partner:

  • Antwoorden kunnen per as en per aspect inzichtelijk worden gemaakt
  • Het is mogelijk om na de iPH vragenlijst aanvullende vragen te stellen, bijvoorbeeld over bereidwilligheid tot participeren in het ontwikkelen van Positieve Gezondheid in de organisatie.
  • Wil je met andere organisaties of regionale initiatieven Positieve Gezondheid breder implementeren? Dan kun je via een geïntegreerde omgeving een totaalconcept opzetten, waar Positieve Gezondheid onderdeel van is.

Het sluiten van overeenkomsten en maken van afspraken loopt niet (meer) via iPH, maar via de Trusted Partner bij wie jullie de groepslicentie of geïntegreerd omgeving willen inrichten.