Koppeling naar het digitale spinnenweb

Op MijnPositieveGezondheid.nl kun je de digitale vragenlijst van Positieve Gezondheid zelf invullen. Ook voor groepen en organisaties is het interessant om te monitoren hoe het met bijvoorbeeld patiënten of medewerkers gaat. IPH biedt verschillende koppelingen om het spinnenweb ook in jouw organisatie toe te passen. Zo kun je groepen samenstellen en monitoren via een dashboard met de groepslicentie.

Groepslicentie

Wil je in een collectief de vragenlijst afnemen? Dan kun je door middel van een groepslicentie van iPH collectieve groepsresultaten downloaden in een dashboard. De resultaten kun je bijvoorbeeld geanonimiseerd gebruiken in een onderzoek of om inzicht te krijgen in de populatie.

Voordelen van een groepslicentie:

  • Antwoorden kunnen per as en per aspect inzichtelijk worden gemaakt
  • Het is mogelijk om na de iPH vragenlijst aanvullende vragen te stellen, bijvoorbeeld over bereidwilligheid tot participeren in het ontwikkelen van Positieve Gezondheid in de organisatie.

Een groepslicentie per vragenlijst per jaar kost € 750,- ex btw.
Een bundel van alle vragenlijsten (volwassen tool, kindtool, jongerentool en eenvoudige tool) kost per jaar € 2000,- ex btw.

Heeft u interesse, stuur dan uw aanvraag via ons contactformulier. U wordt binnen een dag benaderd voor het plannen van intake (max ½ uur).

In opvolging van het intakegesprek volgt een passend groepslicentie aanbod. Na accordering ontvangt u binnen twee weken het contract en heeft u de beschikking over de groepslicentie.