Afgelopen februari lanceerde iPH de Evaluatiewijzer: een verzameling van onderzoeksmethodes – opgehaald in het veld – waarmee we kunnen leren van het werken met Positieve Gezondheid. Inmiddels zijn er weer nieuwe methodes toegevoegd aan de Evaluatiewijzer. En die zetten we graag samen met de onderzoekers in de spotlights. Dat doen we tijdens de tweede webinar van de Evaluatiewijzer op 20 mei van 15.30-17.00.

We nodigen je van harte uit om deze webinar bij te wonen. Tijdens deze sessie maken we je opnieuw wegwijs in het gebruik van de Evaluatiewijzer. Experts vertellen hoe zij hun methodes toepassen en wat het hen oplevert. Marja van Vliet zal ingaan op de ‘hoe dan’ vraag over het toepassen van het nieuwe meetinstrument van Positieve Gezondheid. En natuurlijk is er weer gelegenheid om in Break Out Rooms met elkaar in gesprek te gaan over de opgedane kennis

Wat:

Tweede webinar van de Evaluatiewijzer om te leren van het toepassen van Positieve Gezondheid.

Wanneer:

20 mei van 15.30-17.00.

Waar:

De sessie vindt digitaal plaats. Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier. Enkele dagen voor de sessie ontvang je een digitale link.

Voor wie:

De lancering is interessant voor iedereen die met Positieve Gezondheid werkt en hiervan wil leren, van zorgprofessionals en welzijnswerkers tot bestuurders.

Vragen:

Voor vragen mail je naar Lisanne Kiestra, l.kiestra@iph.nl

Aanmelden:

Meld je aan via onderstaand formulier of via 1SociaalDomein.

Aanmelden voor de webinar Evaluatiewijzer op 20 mei