Koppeling naar het digitale spinnenweb

Op MijnPositieveGezondheid.nl kun je de digitale vragenlijst van Positieve Gezondheid zelf invullen. Ook voor groepen en organisaties is het interessant om te monitoren hoe het met bijvoorbeeld patiënten of medewerkers gaat. IPH biedt verschillende koppelingen om het spinnenweb ook in jouw organisatie toe te passen. Zo kun je groepen samenstellen en monitoren via een dashboard met de groepslicentie óf de vragenlijst in je eigen applicatie integreren middels een API-koppeling.

Groepslicentie

Wil je in een collectief de vragenlijst afnemen? Dan kun je door middel van een groepslicentie van iPH collectieve groepsresultaten downloaden in een dashboard. De resultaten kun je bijvoorbeeld geanonimiseerd gebruiken in een onderzoek of om inzicht te krijgen in de populatie.

Voordelen van een groepslicentie:

  • Antwoorden kunnen per as en per aspect inzichtelijk worden gemaakt
  • Het is mogelijk om na de iPH vragenlijst aanvullende vragen te stellen, bijvoorbeeld over bereidwilligheid tot participeren in het ontwikkelen van Positieve Gezondheid in de organisatie.

Een groepslicentie per vragenlijst per jaar kost € 750,- ex btw.
Een bundel van alle vragenlijsten (volwassen tool, kindtool, jongerentool en eenvoudige tool) kost per jaar € 2000,- ex btw.

API-koppeling

Het is mogelijk om de vragenlijst van Positieve Gezondheid in je eigen software te integreren. Zo maak je het digitale spinnenweb bijvoorbeeld onderdeel van jouw website. Hiervoor bouwen we een API-koppeling in je eigen software met de iPH software.

Voordelen van een API-koppeling:

  • De vragenlijst is onderdeel van jullie eigen software en wordt gemakkelijk gekoppeld, dat scheelt tijd en ontwikkelkosten
  • Je gebruikt altijd het gevalideerde spinnenweb van Positieve Gezondheid
  • De vragenlijst is altijd up to date

De API-koppeling per vragenlijst per jaar kost € 3600,- ex btw.
De API-koppeling Bundel van alle vragenlijsten (volwassen tool, kindtool, jongerentool en eenvoudige tool) kost per jaar € 10.500,- ex btw.