Kwaliteitscentrum Positieve Gezondheid

IPH verbindt iedereen die met het gedachtegoed van Positieve Gezondheid aan de slag wil. Dat doen we door trainingen aan te bieden via onze Trainingspartners en door trainers op te leiden, zodat Positieve Gezondheid steeds verder wordt gebracht in Nederland en daar buiten. Op deze pagina vind je basisinformatie over het trainingsaanbod van iPH.

Trainingsaanbod

De trainingen van Positieve Gezondheid zijn ontwikkeld door Machteld Huber in nauwe samenwerking met ervaren coaches en trainers. Tijdens de trainingen leer je door te doen. Daarom gebruiken we in onze trainingen krachtige werkvormen en is er veel ruimte voor reflectie op jouw handelen. In de training doe je ervaring op in het werken met het concept Positieve Gezondheid. In onze Train-de-trainer opleiding word je opgeleid tot gecertificeerd trainer en kun je zelf aan de slag met het geven van de training.

Visiom is onze trainingspartner die het trainingsaanbod verzorgt.

Gecertificeerde trainers

Maak kennis met de enthousiaste en deskundige trainers en sprekers die de trainingen of lezingen voor iPH begeleiden.

Trainerscommunity Positieve Gezondheid

Om zorg te dragen voor een kwalitatief hoogwaardige verspreiding van het gedachtegoed van Positieve Gezondheid is er een iPH trainerscommunity. De trainerscommunity is een virtuele en fysieke gemeenschap, verbonden aan iPH via het iPH Kwaliteitscentrum. Via trainersbijeenkomsten en in de digitale werkgroep blijven trainers op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en helpen zij elkaar verder te ontwikkelen in hun competenties.