Train-de-Trainer opleiding

Je hebt één van de leerroutes van de training Positieve Gezondheid gevolgd of de vroegere basismodule Positieve Gezondheid en je bent zo enthousiast over het gedachtegoed dat je de trainingen graag zelf wilt gaan aanbieden. Bijvoorbeeld als zelfstandig ondernemer, als trainer bij een bureau of als trainer in een (zorg)organisatie. Dan is de opleiding Train de Trainer misschien wat voor jou. Dit is een opleiding waarin je leert hoe je een groep tot de essentie van werken met Positieve Gezondheid brengt.

Doelgroep

  • Zelfstandig trainer
  • Trainer bij een trainingsbureau
  • Trainer in een (zorg)organisatie

Voorwaarden voor deelname

  • Je hebt één van de leerroutes van de training Positieve Gezondheid gevolgd of de vroegere basismodule Positieve Gezondheid.
  • Na inschrijving vindt er een intakegesprek plaats waarin wordt gekeken of je voldoende trainerservaring hebt om de opleiding Train-de-Trainer te starten.

Het opleidingstraject
Het opleidingstraject Train-de-Trainer bestaat uit twee trainingsdagen in groepen van 8 tot 12 deelnemers begeleid door 2 trainers, waarin je verschillende vaardigheden en technieken leert om verbinding met een groep te krijgen en hen zelf de kern van Positieve Gezondheid te laten ervaren. De Train-de-Trainer is een grondig traject, waar minimaal 6 maanden training, intervisie en supervisie voor wordt gereserveerd.

De Werkplaats Positieve Gezondheid
Na succesvolle afronding en certificering van de opleiding en het supervisie-traject, plus een goede beoordeling van je coach ontvang je het certificaat ‘iPH gecertificeerde trainer’. Hierna kun je toetreden tot de Werkplaats Positieve Gezondheid.

De volgende opleidingen zijn gepland:

  • Utrecht – Indekerngezond (12 januari en 15 februari 2023) = vol
  • Utrecht – Indekerngezond (17 mei en 15 juni 2023) = vol

Deelnemers
Minimaal 8 – Maximaal 16

Prijs
De kosten voor de Train-de-Trainer bedragen € 3.490,- (ex btw) inclusief twee trainingsdagen, zaalhuur, lunch, studiemateriaal, startpakket met trainingsmaterialen, supervisiebegeleiding en certificering. Zie onze algemene voorwaarden.

Direct inschrijven

Ik ben:
Locatie:
(Vereist)