Lezingen en Workshops

Positieve Gezondheid kan een waardevolle bijdrage leveren aan betere zorg en belangrijke vraagstukken in de samenleving. Waar liggen er kansen? En wat betekent dat voor bijvoorbeeld beleidskeuzes, randvoorwaarden en samenwerking?

Wil je meer weten over Positieve Gezondheid, boek dan een lezing of workshop. Deze worden verzorgd door ervaren sprekers.

Lezingen

De inhoud van de lezing is een kennismaking met Positieve Gezondheid, het ontstaan van het gedachtegoed, details over het onderzoek, wat je ermee kunt en hoe het de gezondheidszorg in Nederland kan veranderen. Het tarief voor een lezing over Positieve Gezondheid van ongeveer 1 uur is € 1.045,-.

Meer weten over Positieve Gezondheid in de woon- en leefomgeving? Boek een lezing Positieve Gezondheid in de woon- en leefomgeving. Het tarief van ongeveer 1 uur is € 1.050,-. Het tarief voor een lezing door twee personen is € 1.795,-.

Alle genoemde tarieven zijn exclusief btw en reiskosten, inclusief voorbereiding en voorbespreking.

Workshops

Tijdens de workshops ga je zelf aan de slag met Positieve Gezondheid. Je krijgt tips en handvatten om het andere gesprek te voeren, waarbij je gebruik maakt van het spinnenweb. Dit is een mooie kennismaking met de praktische toepasbaarheid. Het tarief voor een workshop van ongeveer 2 uur over Positieve Gezondheid is € 1.375,-.

Positieve Gezondheid in de woon- en leefomgeving
We organiseren ook workshops over Positieve Gezondheid in de woon- en leefomgeving. In een sessie van 2 uur oefenen deelnemers met de toolkit. De workshop wordt gegeven door een expert Positieve Gezondheid en een expert woon- en leefomgeving. Het tarief voor deze workshop is € 2.700,-.

Alle genoemde tarieven zijn exclusief btw en reiskosten, inclusief voorbereiding en voorbespreking.