Zelf trainer worden

Om de kwaliteit van Positieve Gezondheid hoog te houden leidt het iPH zelf trainers op om de training Werken met Positieve Gezondheid te geven met het Train-de-Trainer programma.

De volgende opleidingen zijn gepland:

  • Utrecht – Indekerngezond (17 mei en 15 juni 2023) = vol

Hoe word ik trainer?

Je hebt één van de leerroutes van de training Positieve Gezondheid of de vroegere basismodule Positieve Gezondheid gevolgd en je bent zo enthousiast over het gedachtegoed dat je de trainingen graag zelf wil gaan geven. Bijvoorbeeld als zelfstandig ondernemer, als trainer bij een bureau of als trainer in een (zorg)organisatie. Misschien is Train-de-Trainer dan wat voor jou. Dit is een opleiding waarin je leert hoe je een groep tot de essentie van werken met Positieve Gezondheid brengt.

Wie zijn onze opleiders?

Voorwaarden en inhoud

Lees hieronder wat de training inhoudt en aan welke voorwaarden je moet voldoen om de train-de-trainer te volgen.

Doelgroep

  • Zelfstandig trainer
  • Trainer bij een trainingsbureau
  • Trainer in een (zorg)organisatie

Voorwaarden voor deelname

  • Je hebt de basistraining Werken met Positieve Gezondheid of de vroegere basismodule Positieve Gezondheid gevolgd.
  • Na inschrijving vindt een intakegesprek plaats waarin wordt gekeken of je voldoende trainerservaring hebt om de opleiding Train-de-Trainer te starten.

Het opleidingstraject

Binnen twee trainingsdagen leer je, onder begeleiding van twee trainers, verschillende vaardigheden en technieken om verbinding met een groep te krijgen en hen zelf de kern van Positieve Gezondheid te laten ervaren. Train-de-Trainer is een grondig traject, waar minimaal 6 maanden training, intervisie en supervisie voor wordt gereserveerd.

Deelnemers

8 – 16 deelnemers.

Prijs

De kosten voor Train-de-Trainer zijn € 3.490,- (ex btw). Dit is inclusief twee trainingsdagen, lunch, studiemateriaal, startpakket met trainingsmaterialen, supervisiebegeleiding en certificering.

Direct inschrijven? Ga naar het inschrijfformulier onderaan de pagina.

Trainerscommunity en kwaliteitsregister

Na succesvolle afronding en certificering van de opleiding en het supervisietraject, plus een goede beoordeling van je coach ontvang je het certificaat ‘iPH-erkende trainer’. Hierna kun je toetreden tot de trainerscommunity en het kwaliteitsregister. Dit is onderdeel van het Kwaliteitscentrum Positieve Gezondheid.

Trainerscommunity iPH

Direct inschrijven

Ik ben:
Locatie:
(Vereist)