Trainerscommunity en Kwaliteitsregister

Trainerscommunity

Ben je erkend trainer Positieve Gezondheid geworden? Dan hoor je bij onze trainerscommunity. Onze community zet zich voortdurend in om het gedachtegoed van Positieve Gezondheid voortdurend verder te ontwikkelen. Daar draag jij als trainer een steentje aan bij.

iPH-trainers krijgen de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden en zich verder te ontwikkelen in Positieve Gezondheid. iPH organiseert hiervoor bijeenkomsten waar trainers van diverse organisaties elkaar ontmoeten. De grote variëteit in organisaties en trainers biedt voor de deelnemers een grote meerwaarde. Ook worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van Positieve Gezondheid, zowel uit de praktijk als de wetenschap, gedeeld.

Tijdens de bijeenkomsten nodigen we je uit feedback te geven op uitvoering en materiaal van de training. Samen scherpen we aan. Zo blijven onze trainers ‘in conditie’ en jullie trainingen up-to-date, in verbinding met iPH.

Trainers krijgen na toetreding tot het Kwaliteitsregister toegang tot de besloten werkgroep op iPH 1SociaalDomein. Hier vind je naslagwerken en andere informatie, zoals de competentiegids. Het platform geeft ook de mogelijkheid om met andere trainers in contact te komen.

Trainerscommunity iPH

Kwaliteitsregister

Het Kwaliteitsregister is een manier om het uitdragen en toepassen van het gedachtegoed te waarborgen. Het register is openbaar en maakt inzichtelijk welke trainers aan de kwaliteitsnormen voldoen volgens het iPH. De normen zijn vertaald in een kwaliteitscode voor trainers en in de trainingsprocedure. Alleen trainers die hiermee werken worden opgenomen in het Kwaliteitsregister. Je kan het Kwaliteitsregister vinden op de website.

Kwaliteitsregister PG-trainers