Even voorstellen: Cinthya de Vaal

Eigenaar van Blink, trainer en senior adviseur Positieve Gezondheid bij Visiom, trainer en opleider bij IPH

Positieve Gezondheid kleurt mijn manier van leven, biedt mij een perspectief om vanuit contact keuzes te maken die bij mij passen en hoe ik in het leven wil staan. Positieve Gezondheid verrijkt mijn samenwerking met anderen, geeft ruimte om elkaar écht te zien, te horen, te voelen en versterkt daardoor verbinding met elkaar, waardoor er waardevolle ontmoetingen ontstaan. Als trainer ontmoet ik unieke en bevlogen mensen die met Positieve Gezondheid aan de slag willen en echt een verandering voor ogen hebben, voor zichzelf en als professional. Ik ben dan ook dankbaar om binnen het iPH-Kwaliteitscentrum te mogen trainen met mensen uit verschillende beroepsgroepen en om samen met hen een context te creëren om de essentie van Positieve Gezondheid verder toe te eigenen en over te kunnen brengen, met focus op eigen potentieel, betekenisvolle communicatie en persoonlijke groei.