14 & 15 oktober 2024: Congres 'Zin in meedoen met zin'

Dit najaar organiseert iPH samen met Stichting Rehabilitatie ’92 (R92) een inspirerend congres over meedoen en zingeving. Wil je erbij zijn? Noteer 14 en 15 oktober alvast in je agenda!

Het gedachtegoed van Positieve Gezondheid en de Individuele Rehabilitatie Benadering (IRB) delen belangrijke uitgangspunten, kernwaarden en kunnen elkaar versterken. Iedereen wil gezond zijn, zich goed voelen en zingeving ervaren. Iedereen verdient het dan ook om actief en betekenisvol mee te kunnen doen.

Tijdens dit tweedaagse congres gaan we met elkaar de zoektocht aan en verkennen we welke steunmogelijkheden er zijn. Met diverse workshops en sprekers waaronder Machteld Huber, Erik Dannenberg en Arjan Braam word je uitgedaagd en geïnspireerd.

Meer informatie

Het congres vindt plaats bij De Werelt in Lunteren. Het is mogelijk om één of beide dagen naar het congres te komen. Binnenkort maken we het volledige programma bekend. Houd de website in de gaten voor meer informatie en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.