Koppeling naar het digitale spinnenweb

Op MijnPositieveGezondheid.nl kun je de digitale vragenlijst van Positieve Gezondheid zelf invullen. Ook voor groepen en organisaties is het interessant om te monitoren hoe het met bijvoorbeeld patiënten of medewerkers gaat. IPH biedt verschillende koppelingen om het spinnenweb ook in jouw organisatie toe te passen. Zo kun je groepen samenstellen en monitoren via een dashboard met de groepslicentie.

Groepslicentie

Wil je in een collectief de vragenlijst afnemen? Dan kun je door middel van een groepslicentie van iPH collectieve groepsresultaten downloaden in een dashboard. De resultaten kun je bijvoorbeeld geanonimiseerd gebruiken in een onderzoek of om inzicht te krijgen in de populatie.

Voordelen van een groepslicentie:

  • Antwoorden kunnen per as en per aspect inzichtelijk worden gemaakt
  • Het is mogelijk om na de iPH vragenlijst aanvullende vragen te stellen, bijvoorbeeld over bereidwilligheid tot participeren in het ontwikkelen van Positieve Gezondheid in de organisatie.

Kosten en meedoen

Het overzicht rondom de mogelijkheden van een groepslicentie en bijbehorende kosten vindt u hier.

Heeft u interesse, stuur dan uw aanvraag via ons contactformulier. U wordt dan zo snel mogelijk benaderd voor het plannen van intake (max ½ uur). In opvolging van het intakegesprek volgt een passend groepslicentie aanbod. Na accordering ontvangt u binnen twee weken het contract en heeft u de beschikking over de groepslicentie.

Meer weten?

Download de Q&A voor meer informatie over de groepslicenties. Of bekijk de Powerpoint die werd gepresenteerd tijdens het webinar Spinnenweb 2.0.