Koppeling naar het digitale spinnenweb

Op MijnPositieveGezondheid.nl kun je de digitale vragenlijst van Positieve Gezondheid zelf invullen. Ook voor groepen en organisaties is het interessant om te monitoren hoe het met bijvoorbeeld pati├źnten of medewerkers gaat. Via ons Trusted Partner Netwerk, bieden we een veilige omgeving om het spinnenweb ook in jouw organisatie te implementeren. Zo kun je groepen samenstellen en monitoren via een dashboard met de groepslicentie.

Groepslicentie

Wil je in een collectief de vragenlijst afnemen? Dan kun bij een je door middel van een groepslicentie van iPH collectieve groepsresultaten downloaden in een dashboard. De resultaten kun je bijvoorbeeld geanonimiseerd gebruiken in een onderzoek of om inzicht te krijgen in de populatie.

Voordelen van ons ICT-partnernetwerk:

  • Partners kunnen de vragenlijsten inrichten passend bij jullie wensen.
  • Het is mogelijk om aanvullende vragen te stellen, bijvoorbeeld over bereidwilligheid tot participeren in het ontwikkelen van Positieve Gezondheid in de organisatie.
  • Wil jij met meer organisaties of regionale initiatieven Positieve Gezondheid breder implementeren? Dan kun je via een Trusted ICT Partner een ge├»ntegreerde omgeving met totaalconcept opzetten, waar de vragenlijsten van Positieve Gezondheid onderdeel van zijn.

Bekijk de implementatiemogelijkheden