Werken met Positieve Gezondheid

Benieuwd hoe je met Positieve Gezondheid aan de slag kan? Dan is de training Werken met Positieve Gezondheid misschien wat voor jou. In de training verken je het gedachtegoed, leer je meer over toepassingen in de praktijk en krijgen professionals die al met Positieve Gezondheid werken de mogelijkheid om zich verder te verdiepen in het gedachtegoed. De training is interessant voor iedereen die Positieve Gezondheid wil verkennen of toepassen in de praktijk.

Lezing of workshop
Liever een lezing of workshop over Positieve Gezondheid?

Het trainingsaanbod

Voor het werken met Positieve Gezondheid bestaat geen blauwdruk, omdat juist het anders nadenken en praten over gezondheid centraal staat. Door gesprekken met cliënten of patiënten anders in te steken zal je ook andere antwoorden krijgen. Deze vaardigheid ontwikkel je aan de hand van eigen ervaringen.

De training Werken met Positieve Gezondheid bestaat uit een slimme mix van praktijkervaring en oefeningen van zelfreflectie en intervisie. Zo ontwikkel je het werken met Positieve Gezondheid steeds verder – in dialoog met jezelf en anderen.

De maximale groepsgrootte van een training is 12 deelnemers. Grotere groepen zijn mogelijk in overleg.

Waar kun je de training volgen?

De training wordt gegeven door iPH-erkende trainers of door trainers bij onze trainingspartners Visiom, Hogeschool Fontys en Hommels en Brink. Bij interesse kan je je direct aanmelden bij één van de iPH-erkende trainers of trainingspartners.

Kijk in het trainersoverzicht voor een trainer bij jou in de buurt of ga naar één van onze trainingspartners. Neem met hen contact op om de voorwaarden en kosten te bespreken.

Trainersoverzicht

Vanaf 1 januari 2023 werken we met een kwaliteitsregister waar alle iPH-erkende trainers in staan. Alle iPH-erkende trainers houden zich aan de kwaliteitscode. Zo borgen we de kwaliteit van het gedachtegoed van Positieve Gezondheid en van onze trainingen en trainers. Wil je zelf een training volgen? Kies dan één van onze iPH-erkende trainers. Neem met hen contact op om de voorwaarden en kosten te bespreken.

Onderzoeken waar IPH aan meewerkt

Zelf trainer worden?

Om de kwaliteit van Positieve Gezondheid hoog te houden leidt het iPH zelf trainers op om de training Werken met Positieve Gezondheid te geven met het Train-de-Trainer-programma.

Vragen?

Wil je meer weten over de trainingsmogelijkheden of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.