• Praktijk
  • 14 mei 2020

BeBright en iPH versterken implementatie van Positieve Gezondheid in zorgpraktijk

BeBright en iPH versterken implementatie van Positieve Gezondheid in zorgpraktijk

iPH en strategie- en innovatiebureau BeBright verlengen hun partnership om de implementatie van Positieve Gezondheid in de zorgpraktijk te versterken.

Vandaag werd hiervoor het contract ondertekend door Ellis Boerkamp, partner bij BeBright en Angelique Schuitemaker, directeur van Institute of Positive Health. In de samenwerking hebben beide partijen onverminderd tot doel om kennis met elkaar te delen en de praktijkervaring te vergroten met behulp van het instrumentarium Positieve Gezondheid. De focus ligt daarbij op de organisatie van regionale samenwerking in het kader van Juist Zorg op de Juiste Plek. Facilitatie, advies en het versterken van de implementatiekracht vanuit BeBright in vele maatschappelijke projecten wordt verbonden aan het trainingsaanbod en de wetenschappelijke kennis rond Positieve Gezondheid. Zo hopen iPH en BeBright elkaars missie te versterken.

“Wij verheugen ons op de voortzetting van deze mooie samenwerking. We merkten het afgelopen jaar al dat iPH en BeBright elkaar vinden in de doelstelling om Nederland een stukje vitaler te maken. Onze missies verstevigen elkaar”, aldus Angelique Schuitemaker.

“BeBright en iPH werken ook nu samen op het vlak van stimulering van eHealth thuis, in het veerkrachtig maken van medewerkers en in het versterken van regionale samenwerkingen. BeBright is een een social enterprise (BCorp). Wij werken toe naar transformatie en maatschappelijke vernieuwing. Daar is Positieve Gezondheid een hoeksteen van en daarbij past de continuering van ons partnership”, zegt Ellis Boerkamp.

Wilt u meer weten over onze partners? Bekijk dan onze pagina, of neem contact op.