• Praktijk
  • 3 december 2020

Giveaway: Maak kans op 1 van de 10 exemplaren van het boek De Gelukstafel

Giveaway: Maak kans op 1 van de 10 exemplaren van het boek De Gelukstafel

Na duizenden succesvolle gesprekken en verbindingen via haar platform Vraagelkaar.nl, besloot Janet Turkstra, oprichter Vraagelkaar.nl, haar inzichten op papier te zetten zodat iedereen aan de slag kan met sociale vaardigheden, realistische verwachten van vriendschap, veerkracht én het voeren van fijne gesprekken. De Gelukstafel is een boek waarin het gedachtegoed van Positieve Gezondheid voorp staat. Waardevolle lessen voor ieder mens die een sprankje geluk wil ervaren. Machteld Huber schreef het voorwoord.  

 

“Wat word ik blij van dit boek! Het is luchtig en sprankelend geschreven, maar ondertussen heeft het veel diepgang en bevat het veel levenswijsheid. Ik wens jou als lezer er veel plezier mee en dat je het vertrouwen mag geven te leven op jouw manier en jouw keuzes te volgen!” Machteld Huber – founder Institute for Positive Health 

IPH heeft 10 exemplaren van dit boek verloot. De giveaway is gesloten. Het boek is vanaf 15 december ook verkrijgbaar via Bol.com, Vraagelkaar.nl en in de boekhandel.