Leonique Niessen rondt per 1 december haar opdracht af bij het Institute for Positive Health. Vanaf 1 juni jl. was zij betrokken bij iPH als zakelijk directeur ad interim.

Onder haar hoede is de organisatie verder geprofessionaliseerd en klaar gemaakt voor de volgende fase. Daarnaast is de strategie herijkt zodat deze beter aansluit bij de huidige vraag en landelijke ontwikkelingen rondom Positieve Gezondheid. Machteld Huber en de Raad van Toezicht zijn Leonique erkentelijk voor haar bijdrage. In het nieuwe jaar zal een algemeen directeur geworven worden.

“Het was verhelderend om met Leonique te werken. Ze heeft een dynamiek ingebracht die we goed kunnen gebruiken bij de ontwikkelingen die Positieve Gezondheid in Nederland doormaakt. De strategie die Leonique samen met Machteld Huber in gang heeft gezet, gaat bijdragen aan onze ambitie om de komende jaren de sociaal maatschappelijke waarde van Positieve Gezondheid verder te vergroten”, aldus Dr. Maaike de Vries, voorzitter van de Raad van Toezicht van het Institute for Positive Health.