• Praktijk
  • 11 februari 2021

MediReva brengt Positieve Gezondheid verder in de vorm van preventie en zelfredzaamheid

MediReva brengt Positieve Gezondheid verder in de vorm van preventie en zelfredzaamheid

IPH slaat de handen ineen met MediReva om hun expertise in de hulpmiddelenverstrekking nog meer te laten aansluiten bij de behoefte van de klant. In plaats van pas in beeld te komen bij gevraagde zorg (via 1e, 2e of 3e lijn), wil MediReva actief meedenken in vormen van preventie, leefstijl en zelfredzaamheid. Door een samenwerking tussen Positieve Gezondheid en MediReva geven beide partijen voelbare meerwaarde aan klanten én zorgprofessionals.

Visie MediReva
MediReva streeft ernaar om mensen met een zorgbehoefte te stimuleren om gezondheid breder te zien dan enkel hun aandoening. In hun aanpak staat de mens centraal, niet de aandoening.

MediReva heeft hierbij als doel om het leveren van hulpmiddelen, verzorgingsmaterialen en de bijbehorende zorg op een kwalitatief hoog niveau te bieden en te houden, tegen betaalbare prijzen. Voor nu en in de toekomst.

 

Met ziel en zaligheid

Paul Ummels, directeur MediReva: “MediReva is een medisch speciaalzaak, die zorgt voor de levering van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen. We doen dit al bijna 42 jaar met ziel en zaligheid, vanuit de overtuiging om mensen te helpen hun veerkracht en zelfredzaamheid te hervinden. We willen klanten die gebruikmaken van medische hulpmiddelen in staat stellen het maximale uit hun dag te halen. Zelfredzaamheid is daarbij een belangrijk uitgangspunt.”

Juiste zorg op het juiste moment
Klanten zullen nog meer vanuit hun behoefte worden geholpen door de professionals van MediReva. De middelen en trainingen van Positieve Gezondheid zorgen ervoor dat er een ander gesprek gevoerd kan worden. Wat wil de klant, waar heeft hij behoefte aan? Dat gedachtengoed wil MediReva niet uitsluitend in haar werkwijze verankeren, maar ook breder uitdragen naar de zorgprofessionals waarmee zij samenwerkt. Het uiteindelijke doel: dat zorgprofessionals, door de hele zorgketen heen, dezelfde taal en visie leren spreken, zodat de klant zich in elk stukje van de keten herkend voelt en daardoor de juiste zorg op het juiste moment kan krijgen.

Tijdens dit online tekenmoment bekrachtigen Angelique Schuitemaker, directeur bestuurder iPH en Paul Ummels, directeur MediReva, het netwerkpartnerschap. Bekijk hier het korte filmpje.

Meer weten over partnerschappen? Neem gerust contact op.