• Praktijk
  • 30 september 2021

Startdatum Health Transformation School verschoven naar 20 januari 2022

Startdatum Health Transformation School verschoven naar 20 januari 2022

Kom jij uit Limburg, Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Brabant, Zeeland en wil jij ook alles leren over transformatie, samenwerken en persoonlijk leiderschap? Meld je dan tot 12 november nog aan voor de Health Transformation School. Info en aanmelding vind je op www.healthtransformationschool.nl. We kijken uit naar je aanmelding!

 

Over de Health Transformation School

De Health Transformation School is opgezet vanuit Alles is Gezondheid en Institute for Positive Health gezien er vele ‘hoe dan’ vragen werden gesteld. Zo ontstond het idee om 1-op-1 ondersteuning van netwerken breder te trekken. ‘Kunnen we dit niet slimmer voor alle netwerken proberen te organiseren?’ vroegen we ons af. ‘Waarmee we tegelijkertijd ook alle kennis en ervaring binnen die netwerken maar ook vanuit de organisaties die de netwerken ondersteunen aan elkaar ontsluiten?’ Dat idee is getoetst aan de regionetwerken zelf en aan deelnemende organisaties, daar bleek veel behoefte aan en interesse voor om deel te nemen. Tot slot is de HTS ontstaan, omdat corona meer dan ooit nodig heeft gemaakt dat voorkomen – indien mogelijk – beter en duurzamer is dan genezen in de zorg.

Bij de Health Transformation School leer je niet alleen over transformatie, maar draag je zelf ook bij aan de transformatie en de transitie van gezondheid, welzijn en zorg. In het programma wordt er gewerkt aan de hand van drie thema’s: Transformatie, Netwerken & Samenwerking en Persoonlijk leiderschap. We belichten die thema’s vanuit drie fases: Fase 1 Opstart en doorstart, Fase 2 Afscheid van het huidige en opstarten van het nieuwe en Fase 3 Het nieuwe normaal laten doorgroeien. We starten deze eerste editie in november in hybride vorm met vernieuwende werkvormen.