• Praktijk
  • 9 januari 2024

Trainingspartners Visiom en Hommels & Brink officieel vignethouders iPH

Trainingspartners Visiom en Hommels & Brink officieel vignethouders iPH

Eind 2023 en begin 2024 hebben Visiom en Hommels & Brink als eerste trainingspartners de vignethoudersovereenkomst met iPH getekend. De twee bedrijven werken samen met iPH en verspreiden het gedachtegoed van Positieve Gezondheid via hun trainingen. Met het ondertekenen van de overeenkomst zijn zij officieel vignethouder en delen zij een deel van de opbrengsten met iPH zodat wij ons verder kunnen ontwikkelen als expertisecentrum.

Visiom traint en ondersteunt al bijna 20 jaar professionals uit het brede gebied van zorg en sociaal domein. Zo biedt de organisatie onder andere scholingen om vanuit Positieve Gezondheid de veerkracht van medewerkers te vergroten. Als partner van iPH verzorgt Visiom dan ook sinds mei 2019 de officiële trainingen Werken met Positieve Gezondheid, die worden afgesloten met een certificaat van het iPH.

Hommels & Brink hebben samen met Machteld Huber trainingen ontwikkeld om professionals te leren Positieve Gezondheid toe te passen op de werkvloer. Inmiddels hebben zij ruim 100 gecertificeerde trainers in het hele land opgeleid. Met een enthousiast team begeleiden Leontien Hommels en Brigiet Brink organisaties in het praktisch toepassen van Positieve Gezondheid.

Belangrijke samenwerking

Meijke van Herwijnen, directeur van Visiom, is enthousiast over de samenwerking: ‘Wij vinden het mooi en belangrijk om de samenwerking met iPH voort te zetten. Samen met organisaties en professionals vinden we antwoorden op de vraag hoe je Positieve Gezondheid naar de dagelijkse praktijk brengt en ieders veerkracht versterkt’.

Ook Leontien en Brigiet van Hommels & Brink zijn blij met de samenwerking: ‘We zijn trots dat we als opleider Positieve Gezondheid nu ook als vignethouder samenwerken met iPH! Graag ontmoeten we je met je collega’s in één van onze (online) verdiepende scholingen. Met plezier maken we een passend aanbod voor jullie organisatie.’