• Praktijk
  • 28 november 2023

Samen met trusted ICT-partners werken aan een veilige omgeving

Samen met trusted ICT-partners werken aan een veilige omgeving

Positieve Gezondheid is een brede en vooral ook toekomstbestendige benadering van gezondheid, en het is van ons allemaal. Daarom zijn we trots dat we met ons ICT-partnernetwerk nog meer mensen, organisaties, wijken en regio’s de mogelijkheid bieden om het gedachtegoed te implementeren. Tijdens het iPH-congres op 2 november 2023 vierden de eerste groep trusted partners Quli, Headease, HINQ, Johan.nl, ivido, AdSysCo, Miles Ahead, Smart Health en Mediquest de samenwerkingsovereenkomst.

Met het netwerk van Trusted ICT-Partners bundelen we vanaf 2023 de krachten voor de inzet van Mijn Positieve Gezondheid. De vragenlijsten van Mijn Positieve Gezondheid zijn direct toegankelijk voor alle inwoners in Nederland via een PGO (persoonlijke gezondheidsomgeving). De vragenlijsten zijn ook beschikbaar voor specifieke (doel)groepen, waarbij de uitkomsten worden weergegeven in een dashboard. Dat gebeurt via een organisatie- en/of wijkplatform. Het vertrouwd partnernetwerk zet zich met iPH in om een digitale infrastructuur toegankelijk te maken op basis van Positieve Gezondheid. Met vertrouwen werken we hier veilig de komende jaren samen aan verder.

“Positieve Gezondheid is van iedereen. Met het partnernetwerk hebben we dit voor iedereen digitaal toegankelijk gemaakt en duurzaam ingericht, zodat het gedachtegoed met de toekomstige uitdagingen kan meebewegen,” aldus Sanne Kok, projectleider digitale transitie bij iPH.

Trusted partner worden?

We hebben een netwerk van Trusted Partners opgezet. Afhankelijk van hoe je Positieve Gezondheid wil inzetten en voor wie, bieden onze ICT-partners een omgeving met mogelijkheden die bij jullie past. Wil jij met meer organisaties of regionale initiatieven Positieve Gezondheid breder implementeren?

Bekijk dan de website voor meer informatie, of neem contact op met Sanne Kok via s.kok@iph.nl.