• Praktijk
  • 22 april 2021

Beeldschermen in wachtkamers en ontvangstruimten tonen animaties Positieve Gezondheid

Beeldschermen in wachtkamers en ontvangstruimten tonen animaties Positieve Gezondheid

Beeldschermen in wachtkamers van huisartsen en fysiotherapeuten, maar ook welkomstschermen in appartementencomplexen en op middelbare en hogescholen die gebruikmaken van narrowcasting kunnen nu de verschillende animaties van Positieve Gezondheid tonen. Dit is een extra functie voor personen die een abonnement voor narrowcasting gebruiken, de filmpjes zijn ook vrij beschikbaar.

Animaties over de kindtool en de volwassen tool zijn vanaf nu te zien via narrowcasting in wachtkamers en ontvangstruimten. Easyscreen (een product van Fairview Indoor Media) biedt deze nieuwe functionaliteit aan. Huisartsen, zorgverleners, scholen en verhuurders die gebruikmaken van narrowcastingsystemen kunnen een abonnement afsluiten via Easyscreen. Naast items over het nieuws, weer & verkeer en praktijkgerelateerde onderwerpen, kunnen abonnees ook kiezen uit verschillende animaties van Positieve Gezondheid. Afhankelijk van de doelgroep zijn er animaties beschikbaar over de Volwassen Tool, de Kindtool en binnenkort ook de Jongerentool. De filmpjes worden ondertiteld, zodat deze ook zonder geluid te bekijken zijn. Door deze unieke samenwerking met Easyscreen kun jij personen al tijdens het wachten informeren over en inspireren met Positieve Gezondheid.

Voor praktijken die geen narrowcasting afnemen zijn de filmpjes over de Volwassen Tool en de Kindtool ook vrij beschikbaar.

Hoe gaat narrowcasting in zijn werk?

Voordat je gebruik kunt maken van het uitzenden van de animaties over Positieve Gezondheid via narrowcasting, dien je een abonnement af te sluiten, zodat je de animaties op je beeldscherm kunt tonen. Dit abonnement sluit je af bij Easyscreen. Voor kosten en meer informatie neem je contact op met Janique Gerrits Jans: janique@fairviewcorp.com/06-50250024

Gratis demo

Eerst zelf een kijkje nemen in Easyscreen? Vraag dan een gratis demo-account aan en creƫer alvast je eigen content.