• Praktijk
  • 27 juli 2022

Zie Mij Nu Verhalenbundel: over onbegrepen lichamelijke klachten bij jonge mensen

Zie Mij Nu Verhalenbundel: over onbegrepen lichamelijke klachten bij jonge mensen

In de nieuwste verhalenbundel van Zie Mij Nu vertellen professionals uit diverse branches over hun aanpak van onbegrepen lichamelijke klachten bij jonge mensen en de weg naar herstel.

In de bundel komen een hypnotherapeut, huisarts, onderwijsspecialist, biografisch coach, sportpsycholoog, fysiotherapeut en docent aan het woord. Ze vertellen hoe zij omgaan met onbegrepen lichamelijke klachten bij kinderen en jongeren. Dat begint vaak bij de ander zien, echt luisteren en proberen het ‘kwetsbare gesprek’ te voeren. Wat de professionals verder bindt is hun holistische werkwijze. De focus ligt op gezondheid in plaats van ziekte en bij klachten kijken ze naar dieper liggende oorzaken.

Op de website van Zie Mij Nu is het boekje gratis te bestellen, in fysieke vorm of als pdf. Ook zijn de verhalen daar afzonderlijk te lezen. Ga naar: Ziemijnu.nl/bundel/

De Zie Mij Nu verhalenbundel van professionals is een initiatief van en Alles is Gezondheid, Proscoop, Stichting Emovere en Institute for Positive Health (ipH).