Nieuwe website iPH met kennisbank

Het is u wellicht al opgevallen omdat u onze website onlangs heeft bezocht, maar iPH heeft een volledig nieuwe website. De website is zodanig ingericht dat alle kennis die wij in de afgelopen jaren hebben vergaard, via onze Kennisbank terug te vinden is. 

Kennisbank

IPH is een kennisinstituut. Sinds de start van onze organisatie hebben we het gedachtegoed van Positieve Gezondheid zo breed mogelijk geprobeerd te verspreiden. Dat doen wij op allerlei niveaus (macro, meso, micro en nano) en met betrekking tot vier thema’s: onderwijs, praktijk, beleid en onderzoek. Hieromheen hebben wij, maar ook onze partners veel mooie content ontwikkeld. Filmpjes, nieuwsberichten, infographics, wetenschappelijke artikelen, jaarverslagen, onderzoeken en webinars. Die gaarbak van motiverende en inspirerende content wilden wij sterker over het voetlicht brengen. Vandaar dat we een Kennisbank op de website hebben ingericht. Hierop zijn alle artikelen en verschenen uitingen over Positieve Gezondheid terug te vinden. Ook vindt u hier dossiers waarin wij dieper op een onderwerp inzoomen, bijvoorbeeld op Leren van Limburg en de Landelijke Gezondheidsnota.

Agenda en nieuws

Zoals u van ons gewend bent vind u op de website ook een nieuwspagina en agenda, waarin de laatste updates en aanstaande events worden weergegeven.

Meedoen?

Wilt u ook aan de slag met Positieve Gezondheid of werkt u hier al mee en bent u op zoek naar materialen? Bekijk dan het tabblad meedoen. Bijvoorbeeld voor het volgen van trainingen bij de Academie. Of voor het downloaden van afbeeldingen.

Evaluatiewijzer

Een nieuw onderdeel op de website is de Evaluatiewijzer, welke op 23 februari tijdens een webinar werd gelanceerd. In de Evaluatiewijzer vindt u allerlei methoden om de impact van het werken met Positieve Gezondheid te meten. Deze methoden worden gebruikt in het veld in allerlei domeinen en voor allerlei verschillende doelgroepen. De methoden bieden houvast en inspiratie om te leren van het werken met Positieve Gezondheid.