Veelgestelde vragen

Kan ik  accreditatiepunten ontvangen voor deze conferentie?
Ja, dit kan voor het deelnemen aan de fysieke conferentie in de Jaarbeurs, daar zijn ook de Nederlandstalige workshops beschikbaar. Bekijk het actuele overzicht.

Wat zie ik in het online programma?
Het gehele plenaire programma wordt opgenomen, inclusief presentaties en tafelgesprekken, plus de feestelijke afsluiting. Daarnaast zullen de Engelstalige workshops online worden aangeboden. Ook kunt u actief meedoen middels een chat.

Waarom zijn niet alle workshops online te volgen?
We hebben gekozen voor een actieve deelname aan de workshop, zodat de workshopgevers optimaal aandacht aan de mensen in de zaal kunnen geven en niet hun aandacht hoeven te verdelen. Deze Nederlandstalige workshops worden dan ook niet opgenomen.

Welke maatregelen treft de Jaarbeurs voor een veilige omgeving?
Om de veiligheid van alle bezoekers zo goed mogelijk te kunnen garanderen, vragen we alle bezoekers om een coronatoegangsbewijs. Deze zijn vanaf 25 september verplicht voor locaties zoals de Jaarbeurs.
In additie heeft de organisatie gekozen voor 75% zaalcapaciteit waardoor we voldoende afstand kunnen houden van elkaar. Blijf thuis bij klachten.

Ik heb een kaartje voor de Jaarbeurs, maar heb klachten. Wat doe ik dan?
Stuur een email naar conferentie@iph.nl en vermeld dat u wilt omschakelen naar online. Wij zorgen dan voor een toegangscode en voor teruggave van € 25,00.

Ik wil mijn kaart annuleren hoe gaat dit in zijn werk?
Lees hiervoor onze Annuleringsvoorwaarden congres november 2021.

Ik zou graag een spreker willen uitnodigen of aanwezig zijn voor het schrijven van een inhoudelijk artikel.
Dat kan, neem gerust contact op met Joanca van den Bosch.

Mijn vraag is nog steeds niet beantwoord, waar kan ik het beste mijn vraag over het congres stellen?
Dan kunt u het best de vraag per email aan ons stellen via conferentie@iph.nl. We zorgen ervoor dat uw vraag z.s.m. beantwoord wordt.

Lees ook Conferentie ‘Health as the ability to adapt and self-manage’ in Jaarbeurs te Utrecht met o.a. staatssecretaris Paul Blokhuis

Deze conferentie wordt georganiseerd door iPH in samenwerking met ZonMw en de Gezondheidsraad en is mede mogelijk gemaakt door Alles is Gezondheid, de Founders van iPH: VWS, Noaber, VGZ, CZ, Menzis en Zilveren Kruis en de Partners van iPH.